Bokdebut

juli 22nd, 2012  |  Published in blogg

I sommar debuterar jag som barnboksillustratör. Det är bland det roligaste och svåraste jag gjort. I ungefär ett år har jag jobbat med den här boken som är den första i en serie, skriven av Lin Hallberg. Snart börjar jag med andra delen som beräknas vara klar till nästa sommar.

Comments are closed.

PRENUMERERA på min blogg via mejl!

Skriv bara din mejladress och klicka på PRENUMERERA Tack! / Karin

SÖK


BOK

Böckerna om Tiger Andersson som Karin Åström Bengtsson har illustrerat.

Böckerna om Tiger Andersson som jag illustrerat.
Lin Hallberg har skrivit.

DJUR

Djur illustrerade av Karin Åström Bengtsson, KÅBRA Text & Bild.

En tax är bra på att samarbeta!
Kolla in fler djur.

FOLK

Karin Åström Bengtssons illustrerade tolkningar av folk.

Telefonsvarare pratar för mycket!
Vilka situationer vi folk hamnar i...