En Hemlig Hanson har blivit bok

april 11th, 2016  |  Published in blogg

Jag illustrerar ju en serie böcker för nybörjarläsare. Och huvudpersonen i den näst senaste boken är en talande stare, eller beostare som arten heter. Att måla och teckna fåglar tycker jag är svårt. Jag älskar i stort sett alla djur men har aldrig känt mig särskilt bekväm med tamfåglar. För min del ska fåglar gärna flyga fritt och helst långt bort från mig. Men nu har jag blivit väldigt förtjust i både en papegoja, Gojan, och i denna speciella stare som är den hemlighetsfulle Hanson i boken Hemliga Hanson. På bilden tar Hanson ett bad.

Hemliga Hanson tar ett bad

 

Comments are closed.

PRENUMERERA på min blogg via mejl!

Skriv bara din mejladress och klicka på PRENUMERERA Tack! / Karin

SÖK


BOK

Böckerna om Tiger Andersson som Karin Åström Bengtsson har illustrerat.

Böckerna om Tiger Andersson som jag illustrerat.
Lin Hallberg har skrivit.

DJUR

Djur illustrerade av Karin Åström Bengtsson, KÅBRA Text & Bild.

En tax är bra på att samarbeta!
Kolla in fler djur.

FOLK

Karin Åström Bengtssons illustrerade tolkningar av folk.

Telefonsvarare pratar för mycket!
Vilka situationer vi folk hamnar i...